Infra en voorziening - sbbmijnmijnbuurt

Ga naar de inhoud
Onder de noemer "infrastructuur en haar voorzieningen" in de Mijnbuurt denken we aan  de wegen, paden, parkeerplaatsen, speelplaatsen, onderhoud openbare groenvoorziening, openbare (straat) verlichting, afwatering, verkeersveiligheid en het openbaar vervoer.

Google Maps.
Klik met de muis op de kaart.

Afbeelding werkgebied mijnMIJNbuurt.
Ga met de muis over de afbeelding voor een vergroting.

Onlangs is de parkeerplaats (die door steeds meer ouders wordt gebruikt om hun kinderen naar en van de school "de Harlekijn" te halen) nabij de brug over de Hofstraat door de gemeente aangepakt en enigszins verbeterd. De gaten zijn opgevuld met grind en de opgang van de parkeerplaats naar de brug is eveneens verbeterd. Of dit en blijvende oplossing is is nog een vraagteken. Voorlopig komen de kinderen met droge voeten op school en weer thuis.
Op bijgaande foto's is te zien hoe de situatie was na een regenbui.
Eveneens heeft de gemeente het verhoogde voetpad tussen de brug en het Pinkpopplein verbeterd. Een dikke laag rood grind zorgt er nu voor dat je tijdens een wandeling droge voeten houdt.
Bespreekpunt tijdens Buurtoverleg met de gemeente Landgraaf.
De Honigmanstraat is, in verband met de wortels van de bomen die te hoog groeiden, vanaf maart 2019 aangepakt en opnieuw ingericht. Het reslutaat mag er zijn.
Bespreekpunt tijdens buurtoverleg met de gemeente Landgraaf.
Terug naar de inhoud